Minna Takala

Olen muuttanut takaisin Hämeenlinnaan joulun 2010 alla. Asuin täällä nuoruusvuoteni, ja nyt yli 25 vuoden jälkeen muutimme perheen kanssa Linnan Kasarmille ja sieltä Hätilään. Teen töitä aluekehitysasiantuntijana Hämeen liitossa, ja omistamme yhdessä mieheni Peten kanssa Linnan Pyöräverstaan Verkatehtaalla. Olen sosiaalisen median innokas käyttäjä, blogi löytyy osoitteesta www.minnatakala.com ja visertelen säännöllisen epäsäännöllisesti Twitterissa tunnuksilla @MinLii, @LinnaBikeShop , kuvia löytyy Intsagrammista ja erilaisia kuvakoosteita Pinterestistä.
On ihana tutustua uudelleen vanhaan kotikaupunkiin jouluisissa tunnelmissa tämän Joulunaikaan-blogin kautta.

Eija Mäkinen

Olen kirjoittajanelikon noviisi, mitä tulee Hämeenlinnassa asumiseen. Synnyin Tampereella, asuin pitkään Helsingissä ja luulin jo juurtuneeni Porvooseen, kun vuonna 2010 tajusin: tahdon herätä Hämeessä ja nähdä linnan! Syy nopeaan sopeutumiseeni saattaa piillä tutussa murteessa tai ehkä siinä, että sukuni juuret voidaan todistettavasti jäljittää 1500-luvun Janakkalaan. Niin tai näin – tunnen tulleeni kotiin.
Olen toimittaja, viestintäkouluttaja ja verkkoviestinnän suunnittelija. Työni ohella toimin taiteen äänitorvena. Mietteitäni löytyy kuusi vuotta pitämästäni Viides rooli -blogista, mutta sen päivittämisen lopetin toissa syksynä. Tavoitat minut Twitteristä ja Facebookista.

Lotta Linko

Olen asunut Hämeenlinnassa vajaat kymmenen vuotta; nyt Sahanmäessä keltaisessa talossa, jonka remonttia edistän vähitellen. Aikomuksia ja ajatuksia on huomattavasti enemmän kuin isoja askelia.

Anna Availa

Hämeenlinnan kulmakunnat ovat tulleet minulle tutuksi jo 1990-luvun puolivälistä lähtien. Nyt olen viettänyt jo viitisentoista joulua Hämeenlinnan ytimessä ja kymmenen Myllymäessä tusinan omenapuun katveessa. Työni puolesta olen liikkunut rautatietä niin etelään ja pohjoiseen, mutta aina palannut keskelle. Koska Hämeenlinna on niin mukava paikka asua, haluan olla siitä kertomassa myös Joulunaikaan. Omaa Tämä sipuli ei itketä -blogia kirjoitan mieheni kanssa, ja keskityn siinä sähköisen viestinnän ihmeelliseen maailmaan. Lempivälineitä sosiaalisessa mediassa ovat ehdottomasti Instagram, Twitter ja Heiaheia.

Lisäksi blogimme vierailijakirjoittajien kuvauksia lisätään tänne myöhemmin.