Kun muutimme takaisin Hämeenlinnaan 2010, ensimmäinen joulu jäi täysin muuttojen tiimellykseen. Pakkasimme ja muutimme yhtä aikaa sekä Espoon kotia että vanhan pyöräkaupan varastoa. Tavaraa siirtyi kuuteen eri kohteeseen, ja väkisinkin jouluvalmistelut jäivät väliin.

Seuraavana vuonna sitten halusin panostaa jouluun oikein kunnolla ja tarjota joulupöydässä mahdollisimman paljon lähiruokaa. Niiden etsiminen oli hiukan hankalaa, mutta ihania tuotteita toki löytyi Katinalan lihakaupan kinkkua, ihastuttavaa mansikkamehua ja laatikoita tilaisin ja hain Peltosirkun tilalta.   Työ oli melkoista salapoliisin työtä ja keräisin tietoja hiljalleen Herkkuja Hämeestä -wikisivulle.

Joulupipareita_REKOIlokseni nyt on lähiruokien hankinta jouluksi astetta helpompaa.  Facebookista löytyy REKO Hämeenlinna ryhmä, jonka kautta voi tilata ruokia suoraan. Toimitukset tulevat Hämeen linnan parkkipaikalle ja nyt ovat menossa Joulu-Reko tilaukset  12.12. mennessä tilataan, ja toimitukset Linnan parkkiksella 17.12. klo 17 – aivan mahtava ryhmä.  Nyt on tilattuna luomumunia, paikallisia juustoja ja piparkakkupalloja & marenkeja, omenamehua, – hilloa ja hunajasinappia.  Kuvassa Kondiittori Annikan luomuksia paikallisista aineksista. Lähiruokaa ja lähilahjoja – parhautta!

Olen ollut flunssassa useamman päivän ja pikkuhiljaa alkaa tämä hiljaiselo harmittamaan.  Mutta pääsinpä nyt kuitenkin lähiruokajouluostoksille –  parhaimmat kiitokset  REKO – Hämeenlinna ryhmän perustamisesta Siri Taalas, Leena Huhtama ja Katja Leväniemi !

Advertisement