Tapasimme joku aika sitten Joulun aikaan -blogin kirjoittajien kanssa lounaalla ja juttelimme blogin tulevista kuvioista. Oli hauska vaihtaa kuulumisia ja pohtia mitä blogi on meille vuosien varrella merkinnyt. Yhteistä joulun odotusta, tunnelmia, elämysten jakamista. On ollut hauska seurata Lotan ulkoasu on amarylliksen kehittymistä. Kirjoitustahtimme on ollut vaihtelevaa, kirjoitusten teemat monenlaisia, blogi on tavallaan ollut kuin uudenlainen joulukalenteri.

Itselleni yksi syksyn ilahduttavista tapahtumista on Hämeenlinnan Taidekasarmin avoimet ovet, jotka perinteisesti pidetään Pyhäin päivänä. Kerran vuodessa taiteijat avaavat työhuoneidensa ovet, pystyttävät pienet kahvilat ja kutsuvat kiinnostuneet tutustumaan Taidekasarmin monipuoliseen taiteelliseen tarjontaan.  Kerrassaan riemastuttava ja virkistävä taidelataus-

Taidekasarmin avoimet ovet

Tänä vuonna on tulossa uudet joulumarkkinat Parolan Asemalle – ne järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 28.11. klo 11-16.  Paikalla on sisustusbloggaajia ja muita taitajia ja jouluinen popup kahvila.

Metsänkylän Naventan Leivintuvan joulumarkkinat taitavat kuulua meidän kaikkien suosikkitapahtumien joukkoon. Tunnelmallinen ja kaunis joulumarkkinatapahtuma kauniissa maalaismaisemassa ilahduttavat joka vuosi uudestaan. Tänä vuonna ne järjestetään sunnuntaina 29.11. klo 11-15. Tarjolla monenlaisia käsitöitä, jouluruokaa ja tietysti maukasta joulupuuroa.

Kirjoitusten sisällöt esittelevät jatkossa edelleen erilaisia jouluisia juttuja, tunnelmia ja tapahtumia Hämeenlinnan seudulla. Blogin ulkoasu on vähitellen uudistumassa, uusi teema sopii paremmin erilaisiin laitteisiin.

Advertisement