Itsenäisyyspaiva_viikonloppu_2014

Itsenäisyysfantasia jäähallilla oli jälleen kerrassaan upea kokemus, esitys muuntuu joka vuosi ja on kerta kerran jälkeen monipuolisempi ja upeampi. Tällä kertaa vuorossa oli katsaus Hämeenlinnan historiaan. Mahtava valaistus sai unohtamaan jäähallin. Paikalle oli kokootunut noin 5 000 katsojaa seuraamaan talkoilla tehtyä esitystä, visuaalista tarinankerrontaa aikojen saatosta nykypäivään. Luova kollaasi musiikkia, laulua, tanssia, akrobatiaa, luistelua – historiaa, valoja, kierrätystä – osaamista ja ennen kaikkea iloa ja innostusta.

Sunnuntain kohteena oli vuorossa Tiirinkosken tehtaan Joulun Taikaa -tapahtuma. Paikalla oli tilan lampaita ja komeaa, pörröistä ylämaankarjaa ja juttelimme tilan väen kanssa uusista kuvioista. Ensi kesäksi on tilalle tulossa kahvila, lähiruokamyymälä ja sisustuspuotia laajennetaan. Tilalla viljellään myös suomalaista perinteistä härkäpapua. Upeaa yrittäjähenkeä, kerrassaan virkistävää!

Itsenäisyyspäivän innoittamana pohdiskelin kehittämistä – pienessä ja suuressa mittakaavassa

  1. Innostu ja innosta – auta muita menestymään
  2. Luovuus – luo uutta ja luovu – yhdistele vanhaa, uutta, kierrätettyä ja sinistä taikaa
  3. Etsi kumppaneita, joiden kanssa tekemisestä saat voimaa & virtaa, jotka haluavat yhdessä onnistua, oppia, muuttua ja muuttaa maailmaa
  4. Tee se! Kokeile, testaa, pilotoi, etene … juhli, innostu ja innosta !!!

Iltapäivän päätteeksi poikkesin Skogsterilla kahvilla, loosista on hieno näkymä kirkolle.Skogster

Advertisement