Metsakylan_kuvia_2Metsänkylän joulumarkkinoilla oli tänä vuonna noin 90 myyjää, mutta tilaa silti hienosti. Autojen parkkipaikka oli siirretty tien toiselle puolella, ja markkinoilla oli entistäkin tunnelmallisempaa. Oli kiva kierrellä katselemassa hienoja käsityö-tuotteita. Mukaan markkinoilta kotiin lähtivät pikkujouluihin helmet ja itse tehtyä luomumysliä Italian Villat reseptilinkin kera. Jatkossa taidan kokeilla itse myslin tekoa, melkein kaikki ainekset jo löytyvät kotoa.

Metsakylan_kuvia

Poikkesimme tietysti myös katsomassa aivan ihania alpakoita, ja navetan puodissa silittämään kissoja takkatulen loimussa. Navetan puoti on aina tunnelmallinen. Sieltä saa pehmeitä ja hienoja alpakkatuotteita, erilaisia kylttejä, kierrätystavaroista tehtyjä sisustustuotteita, vanhoja rakennustarvikkeita, huonekaluja, ovia, ikkunoita,…

AlpakkaKaunis alpakkaneiti katseli kainosti pitkien ripsiensä takaa. Joulun alla Metsänkylään muuttaa uusi asukas – kesällä syntynyt Eloisa – aasi.

Näillä markkinoilla tulee poikettua joka vuosi, kelistä ja säästä huolimatta, on Metsänkylä aina tunnelmallinen. Joka vuosi on paikalla jotain uutta ja paljon uutta vanhaa.

Advertisement