image

Meidä uusin bloggaaja Outi Puolakka Kahvila Leivintuvan joulumarkkinoilla. Paikalla oli paljon, paljon väkeä, kauniita käsitöitä ja herkullisia leivonnaisia, makoisaa joulupuuroa, alpakoita ja markkinatunnelmaa. Metsänkylän navetan ja Kahvila Leivintuvan nyt seitsemännen kerran järjestettävillä joulumarkkinoilla oli yli 70 myyjää. Autot parkkeerattiin läheiselle pellolle eikä tila loppunut kesken.

image

Mukaan matkaan markkinoilta lähti Josef Tammisen tekemä puinen kori Kotiateljee Tuulikummusta, käsin värjättyä sinistä lankaa, kulmilkkaita rautalangalla koristeltuja ♡ kynttilälyhtyjä, Outin tekemiä herkullisia fudge makeisia ja perinteisiä karjalanpiirakoita.  Matka jatkui Hangasmäen kyläyhteisön joulumyyjäisiin Kyyrölän Saven siniselle talolle.

Jouluista Kyyrolan Savi

Kyyrölästä kotiin lähti pieni sininen enkeli ja partiolaisten tekemiä sytykeruusuja, joilla pääsen nyt sitten sytyttelemään tulta Porin Mattiin.

Kyyrölän Saven vanha puinen rakennus ja kiva pihapiiri saa kuulemma pikapuoliin tunnelmavalaistuksen. Valometsän lisävalojen pitäisi tulla  Saksasta aivan lähiaikoina. Kyyrölän Saveen voi matkata myös viettämään pikkujouluja askartelun merkeissä, yhdessä tekemään joululahjoja ja -koristeita tai muuten vaan joululahjaostoksille.  Kiva, kotoisa paikka, ystävällistä palveluja, mukavia tarinoita, hienoja astioita ja upeaa taidekeramiikkaa.

Pajalla oli kiva joulukuusi, jossa oli punaisia virkattuja koristeita.

Joulukuusi

Suosikkini oli pieni punainen sydän. Täältä löytyy yksi ohje sydämen virkkaukseen.

I spy hearts

Samana päivänä olisi ollut vielä paljon muutakin ohjelmaa, mutta oli ihana tulla kotiin kahvittelemaan herkullisten tuliaisten kera. Ne Outin fudge makeiset olivat muuten todella hyviä.

Advertisement