Joulu on on lastattu perinteillä. Siksi tänäkin vuonna hehkutan joulukalentereita.

Kodin seiniä koristavien paperikalentereiden sijaan esittelen muutaman virtuaalisen joulukalenterin, joiden luukkuja kannattaa käydä availemassa. Tänään se on mahdollista, onhan joulukuun ensimmäinen päivä. Jiihaa!

Korkeasaari
Korkeasaaren joulukalenterissa vieraillaan mm. villieläinsairaalassa.

Aloitetaan Korkeasaaren joulukalenterilla, joka taatusti ihastuttaa kaikkia eläinten ja luonnon ystäviä. Marttojen joulukalenteri tarjoaa joka päivä aattoon asti neuvoja, lempeitä ajatuksia ja mielenrauhaa. Askartelusta ja Tylypahkan tunnelmista innostuneiden on syytä ottaa seurantaan Harry Potter -fanien joulukalenteri.

Tieteen ja opetuksen teemoihin liittyviin tv-tuotantoihin erikoistunut Kantti-net on toteuttanut satumaisen joulukalenterin, jossa Kuopion kaupunginteatterin näyttelijät lukevat kuopiolaisten Pihkainmäen ja Länsi-Puijon koulujen oppilaiden kirjoittamia tarinoita. Ne myös tulkataan viittomakielelle.

Myönteisiä ajatuksia, infopläjäyksiä ja vinkkejä tarjoavat Päivä paloasemalla, Positiivarien joulukalenteri ja Forssan museon joulukalenteri. Ja lopuksi herkkua karaoken ystäville: The Christmas Calender 2012 by Burning Hearts and Friends. Luukut auki!

P.S. Meinasi ihan unohtua — tietenkin joukkoon kuuluu Teatterimuseon joulukalenteri!
P.P.S. Laura vinkkasi Twitterissä musikaalidiggareiden joulukalenterista. Check it out!

Advertisement