Kuva Availan kotialbumista

Marraskuun pimeinä päivinä on ihan parasta saada itsensä jouluhuumaan riehaantumalla Pinterestissä. Hukuin hetkeksi totaalisesti jouluisiin kuvatauluihin. Pinnailin ”Joulu on taas” kuvataululleni fiiliskuvia ja ideoita, joita toteutan ehkä tänä vuonna tai sitten vaikka seuraavana. Mukavaa tunnelmaa ne kuitenkin tuovat ja iloa aloittaa jouluvalmistelut.

Jouluisia kuvia hain joko pinnatuista kuvista tai kuvatauluista. Kun halusin kerätä vähän näyttävämpää joulumaailmaa, nakutin hakukenttään ”xmas”; kun jotain tyylitellympään kirjoitin ”jul”. Joulukorit,-kalenterit, -koristeet, -ruua, -paketit ja -ideat antavat kaikilla kielillä kivoja lisiä.

Aikakauslehdet jouluideoiden tuojina hävisivät nyt tämän joulun alla, kun sukelsin Pinterestin kimppuun ja tein oman joulutaulun. Naisten- ja sisustuslehtien sivuille mahtuu muutama kymmenen ideaa, mutta Pinterestistä silmäilin satoja ideoita tunnissa kaikkialta maailmasta. Tauluni saa täydennystä vielä kuukauden, sillä valitsin seurattavakseni sopivia joulutauluja, joiden pinnailijoilla näytti oleva samantyylinen joulukaiho kuin minulla.

Jos mietit, mitä Pinterest oikein tarkoittaa, voit lukaista postaukseni ”Coolia pinnausta” viime helmikuulta Tämä sipuli ei itketä -blogistani.

Advertisement