Marraskuinen keli ja pimeät illat antavat hyvän syyn hiljalleen siirtyä joulun tunnelmiin. Kun työkaverikin jo kertoi ostaneensa ensimmäiset joululahjat – oli aika laittaa Twitter kutsuja matkaan, Twitteristähän tämä viime vuonnakin alkoi. Niinpä eilen lähtivät bloggauskutsut Lotalle, Eijalle, Annalle ja Katleenalle. Ja ilokseni vastaanotto oli myönteinen. Aloittelin myös Häme wikin Joulu Hämeenlinnassa sivujen päivitystä. Viime vuonna erilaisia tilaisuuksia ja vinkkejä kertyi sivulle yli 150, niistä voi valita itselleen mieluisimmat.

Ajatuksena on jälleen tuoda erilaisia näkökulmia ja vaihtoehtoja joulun valmisteluun ja viettoon. Tänä vuonna blogin rinnalle on tulossa Pinterest kuvagalleria, ja pohdin, että Virtuaalipolkuun voisi olla hauska kerätä jouluisia retkikohteita.

Tänään sunnuntain retkemme suuntautui läpi sumuisten teiden kohti Metsäpellon Joulupuotia ja kahvilaa Lammilla. Tunnelmallisessa pikku navetassa oli kiva poiketa, tarjolla oli itseleivottua suolaista ja makeaa piirakkaa, ja kaikenlaista jouluista.

Paluumatkalla ihastelimme laskevaan aurinkoa ja sumuista maalaismaisemaa ja Kataloisten kylän kauneutta ja kiireettömyyttä.

 

Advertisement