Pimeä ja liukas ei kiusaa Lahdensivun salissa. Kuva: Evatar

Joulunalusviikon jokaisena arkipäivänä voit tehdä hyvän teon niin itselleen kuin tärkeille hyväntekeväisyyskohteille. Kattilan kissojen lisäksi voit liikuttaa itseäsi mielenterveys- ja syöpäpotilaiden sekä lasten puolesta, kun Evataren jumpat kerää hikirahat hyväntekeväisyyteen. Hikeä vuodatetaan viiden eri jumpan muodossa kahtena tuntina illassa. Jokaisesta tunnista kerrytät kohdettasi neljällä eurolla.

Jos haluat maksimoida hien määrän suhteessa lahjoitukseen, suosittelen Piloxingia, joka on yhdistelmä pilatesta ja boxingia. Musiikin tahdissa ei ole taukoa, joten syke pysyy koko tunnin hyvissä lukemissa. Parasta tunnissa on, että siinä saa allit vauhtia ja pakarat polttelua.

BodyPump on takuutavaraa kaikille niille, jotka tykkäävät nostaa tankoa tasaiseen tahtiin. Tankoon lisätään painoja liikesarjan mukaan, ja painojahan voi lisätä niin paljon kuin jaksaa. BootCamp on kuulemma tiukkaa treeniä pilke silmäkulmassa. En ole itse ikävä kyllä koskaan vielä osallistunut, mutta sen verran olen vilaissut, ettei näyttänyt turha koreografia haittavan menoa ja Ramstein antoi kunnolla kyytiä liikkujille. Tehotreeni on sopivassa suhteessa liikettä ja monipuolista lihaskuntotreeniä. Näistä riittää sopivaa ähinää myös hyväntahtoisille miehille. Jos et ole hetkeen kroppaasi kiusannut,  voin luvata, että nämä tunnit tunnet seuraavana päivänä kehossasi.

Hauskinta hyväntekeväisyyttä on ehdottomasti Zumba. Jokaisen omalla tyylillä lanteita veivataan niin latinalaismusiikin kuin viimeisimmän poppismusiikin tahdissa, joten Zumba jos mikä sopii kaikille. Pakko sanoa, että parilla ensimmäisellä tunnilla otin tahteihin tuntumaa, mutta kun on päässyt vauhtiin, on joka viikko päästävä keikuttamaan.Tunnilla ollaan koko ajan omilla jaloilla, joten välillä ei käydä korventamassa keskivartalon lihaksistoa lattialla.

19. – 23.12. voit liikkua hyvän asian puolesta Hämeenlinnassa Lahdensivuntiellä ja keskiviikkona myös Riihimäellä. Valitse itsellesi sopiva kohde ja tunti Evataren kalenterista

Pistetään kankut korventumaan, jotta sitten jouluna jaksaa.

Mainokset